Terwijl je het terrein van Parc Buitengewoon oprijdt hoor je de vogels fluiten, je wordt met liefde ontvangen en terwijl je naar je accommodatie loopt passeer je onder andere de Orangerie, de Panorama Domes en het Theehuisje. Parc Buitengewoon staat vol verschillende glamping tenten en wat is het een feest om rond te lopen! Eenmaal aangekomen bij mijn accommodatie, namelijk de Arcade, waan je jezelf middenin de bossen met een uitkijk op het water. Bijzonder slapen is het zeker bij Parc Buitengewoon, ik neem je graag mee in mijn ervaring!

para buitengewoon uitzicht arcade

Bijzonder slapen in de Arcade

In het piepkleine dorpje Ven-Zelderheide vind je het prachtige vakantiepark Parc Buitengewoon. Omringd door prachtige natuur kan je helemaal terugrekken en genieten van de mooie omgeving tijdens je verblijf in de Arcade. Op het park staan allemaal verschillende glamping accommodaties. Bijzonder slapen doe je bij Parc Buitengewoon in een tipi tent, panorama dome of zelfs in een yurt! Bij Parc Buitengewoon wordt je weer één met de natuur.

Ik mocht een nachtje in de Arcade met hottub overnachten. Je zal vast denken, in de winter is het toch veel te koud om in een tent te slapen? Dat dacht ik stiekem ook, maar het tegendeel werd bewezen! Door de warme elektrische pelletkachel blijf je de hele nacht heerlijk warm en doordat de kachel elektrisch is is het ook nog eens veilig om hem de hele nacht aan te hebben. Met als kers op de taart kreeg ik een upgrade naar de Arcade met hottub. Hier heb ik natuurlijk gebruik van gemaakt. In eerste instantie dacht ik ook dat dit te koud zou zijn, maar zelfs toen ik een halfuur uit de hottub was en bij de buitenkachel zat, had ik het niet koud!

arcade park buitengewoon bijzonder slapen
arcade park buitengewoon

Buitengewoon genieten

De Arcade is voorzien van een tweepersoonsbed, eigen luxe douche en toilet. Er zijn ook rituals artikelen aanwezig. Zoals ik al zei staat er een pelletkachel in de tent, met een kleine zithoek. In de zomer kan je de tent helemaal openritsen en heb je een heerlijke ruime plek om te relaxen en te genieten van de mooie omgeving. Je hebt ook een buitenterras waar je heerlijk bij de open haard kan zitten met een kopje koffie. De sfeer in de herfst en winter is er net zo magisch als dat het mooi warm weer zou zijn. Ik vond het juist leuk om mee te maken in de herfst omdat dan de bladeren aan het verkleuren zijn, een van de mooiste tijden van het jaar. Daar kan je tijdens je verblijf bij Parc Buitengewoon extra van genieten.

In de avond kwam eigenaresse Bernadette nog even langs om te vragen hoe het verblijf beviel. Superleuk om ook de eigenaar achter dit mooie park te leren kennen. In de ochtend kwam ze een heerlijk uitgebreid ontbijtje brengen.

bijzonder slapen arcade
arcade binnenkant

Wat te doen in de omgeving bij Parc Buitengewoon

 

 • Ga wijnproeven in Groesbeek
  Wist je dat Groesbeek hét wijndorp van Nederland is? Ga op pad en bezoek de verschillende wijnhuizen in de streek. Strijk neer aan het uiteinde van een wijngaard geniet van een heerlijk wijntje.
 • Ontdek de historie van Gennep en omstreken
  Bezoek de ruïne van het Genneper huis of slenter door de oude binnenstad. Of bezoek de oudste stad van Nederland, Nijmegen met het prachtige Valkhof. Heb je zin in een avontuur? Bezoek dan de steden Goch of Kleef in Duitsland, zo om de hoek!
 • Fiets door het prachtige landschap van Noord-Limburg
  Wil je graag iets actiefs doen? Noord-Limburg heeft prachtige omgevingen. Spring op de fiets en verken de omgeving.
 • Liever wandelen?
  Noord-Limburg heeft maar liefst drie Nationale Parken. ationaal Park De Maasduinen, Nationaal Park De Groote Peel en GrensparkLimburg. Vanuit Parc Buitengewoon wandel je zo Duitsland het Reichswald in. Hier kun je zomaar een paar reeën of wilde zwijnen tegen het lijf lopen.
 • Ga kajakken op de Niers
  Als het weer het toelaat is het heerlijk om het water op te gaan. Bekijk de Zelderse Driessen vanaf het water en geniet van de mooie natuur.

Zo maak je jouw bijzonder slapen momentje compleet, ultiem buitengewoon genieten zoals Parc Buitengewoon het zelf zegt!

bijzonder slapen arcade parc buitengewoon
bijzonder slapen arcade

Faciliteiten 

bijzonder slapen hottub

Het was een geweldig weekend bij Parc Buitengewoon en bijzonder slapen doe je er zeker. Ik heb buitengewoon genoten! Heb je nog vragen over mijn verblijf bij Parc Buitengewoon kan je ze altijd hieronder stellen of mij een berichtje sturen op instagram @travelblondie.nl.

Boek je verblijf in de Arcade hier!

Ook leuk: combineer je bezoekje aan Parc Buitengewoon met de prachtige Mergellandroute door Zuid-Limburg.

Op zoek naar meer inspiratie?