Over mij

[google-translator]
give cafe bali canggu food hotspot

Leuk dat je terecht bent gekomen op mijn reis blog! Ik zal mijzelf even voorstellen, mijn naam is Sharissa, 22 jaar en ik woon in het mooie Amsterdam. Een plek waar ik mij écht thuis voel en ik niet meer zou willen ruilen voor het kleine dorpje waar ik eigenlijk vandaan kom. Ook al heeft Amsterdam – en Nederland – veel te bieden, zoek ik graag de grens op en ga ik op reis!

Ik ben creatief, ik fotografeer graag en daarnaast ben ik altijd Instagram en Pinterest aan het afstruinen voor de mooiste fotolocaties of vakantiebestemmingen. Deze kan ik dan vervolgens niet meer uit mijn hoofd krijgen en kan ik alleen maar daaraan denken, waardoor ik gelijk de vliegtickets wil gaan boeken. Oeps. Zo gaat dat bij mij. Maar reizen is het leukste wat er bestaat en deze passie deel ik graag met jou. 

Dus, of je nou op zoek bent naar een reisroute, Instagram foto spots of toffe reisvideo’s, I got you! Ik ben ook heel benieuwd naar jouw ervaringen, dus mocht je op een bestemming zijn geweest waar ik ook ben geweest lees ik ook graag jouw verhaal!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *