Slapen Veluwe: slapen in een tiny house bij Buitenplaats Beekhuizen

Slapen op de Veluwe doe je bij Buitenplaats Beekhuizen. Omringd door bos, wildlife en de tofste accommodaties heeft Buitenplaats Beekhuizen het allemaal! Wil jij graag even een bijzonder nachtje weg maar niet te ver van huis? Dan is slapen in een tiny house bij Buitenplaats Beekhuizen iets voor jou!

Slapen op de Veluwe doe je in de Bush Pod

De Bush Pod is een tiny house volledig gemaakt van hout. Deze Pod is geschikt voor vier personen. De Pod heeft een tweepersoonsbed en een bank met onderschuifbed. Perfect voor als je even met z’n tweeën weg wil of als je gezellig met de kids een (paar) nachtje(s) weg wil. Verder heeft de Bush Pod een eigen wc en privé buitendouche mét warm water en zit er een zitje met keukentje in de Pod. Op het eerste oog lijkt de Bush Pod wat klein, maar het is super handig ingedeeld waardoor je van alle gemakken bent voorzien. Buiten staat er een vuurkorf waar je in de avond heerlijk jezelf warm kan stoken met haardhout dat je bij de receptie kunt halen. Word één met de natuur en maak jouw nachtje slapen op de Veluwe een bijzondere ervaring die je niet snel zal vergeten!

slapen veluwe buitenplaats beekhuizen
slapen veluwe bush pod
binnenkant bush pod
buitendouche bush pod
slapen veluwe bed

Restaurant Woodz

Naast unieke accommodaties heeft Buitenplaats Beekhuizen ook een eigen restaurant genaamd Woodz. Hier kun je heerlijk vertoeven na een wandeling of fietstocht door de Veluwe en genieten van een cappuccino en een borrelhapje. In de avond kun je ook heerlijk dineren, hiervoor kan je vooraf reserveren. Geniet van een avondje culinair uiteten met heerlijke gerechten en wijnen. Het restaurant heeft een gezellig cozy sfeer zowel in de koudere maanden als de warmere maanden.

restaurant woodz
restaurant woodz buitenplaat beekhuizen

Activiteiten tijdens slapen op de Veluwe

  • Ga een boswandeling maken en kies voor een van de vele verschillende routes. Gelijk als je het park afloopt kom je bij een bord te staan waar verschillende wandelroutes staan uitgestippeld. Je volgt simpelweg de kleur van de wandelroute die je wil doen en verken het mooie gebied van de Veluwe op de voet
  • Elke dinsdagochtend van 10.00-11.15 uur is er de mindful yoga wandeling in de mooie omgeving van Rheden. Perfect voor als je behoefte hebt aan meer innerlijke rust en energie. De wandelingen zijn ongeveer 3 km en tussendoor worden er op een rustige plek yoga en ademhalingsoefeningen gedaan.
  • Naast verschillende wandelroutes zijn er ook fietsroutes beschikbaar. Bij Buitenplaats Beekhuizen kun je een elektrische fiets huren
  • Maak een wandeling over de Posbank. Vooral in augustus is het hier prachtig om te wandelen of te fietsen, de heide staat dan namelijk in bloei en kleurt helemaal paars!
  • Ga in de hottub op het park! Centraal gelegen op het park staat een hottub die je kunt afhuren van 13:00 tot 22:00 uur. De hottub wordt warm gestookt door middel van hout en blijft uren heerlijk warm. Geniet van een wijntje en bekijk de sterrenhemel terwijl je lekker aan het wegdromen bent in de warme hottub!
  • Ga marshmallows roosteren bij de vuurkorf. Bij iedere accommodatie staat een vuurkorf waar je heerlijk kunt relaxen na een lange dag wandelen en- of fietsen. Bij de receptiewinkel kun je marshmallows kopen om te roosteren bij je bush pod. Een leuke activiteit om slapen in de Veluwe af te sluiten!
  • Bekijk voor meer activiteiten de arrangementen die worden aangeboden bij Buitenplaats Beekhuizen zelf

buitendouche bush pod
vuurkorf
slapen veluwe buitenplaats beekhuizen

Routebeschrijving Buitenplaats Beekhuizen

Je kunt Buitenplaats Beekhuizen makkelijk met de auto bereiken. Het adres is Bovenallee 1, 6881 AJ Velp (Gelderland), als je dit intypt op Google Maps komt het helemaal goed!

Ben jij helemaal enthousiast geworden en wil je ook slapen op de Veluwe in een unieke accommodatie? Je boekt een overnachting in de Bush Pod bij Buitenplaats Beekhuizen hier. Ik wens je alvast heel veel plezier!

slapen veluwe
buitenplaats beekhuizen

Op zoek naar meer inspiratie?

Parc Buitengewoon: bijzonder slapen in de Arcade

Parc Buitengewoon: bijzonder slapen in de Arcade

Terwijl je het terrein van Parc Buitengewoon oprijdt hoor je de vogels fluiten, je wordt met liefde ontvangen en terwijl je naar je accommodatie loopt passeer je onder andere de Orangerie, de Panorama Domes en het Theehuisje. Parc Buitengewoon staat vol verschillende...

Lees meer